Logo termopane REHAU

Termopane REHAU Synego

Termopane REHAU Synego: reprezintă o alegere inteligentă atunci când vine vorba de îmbunătățirea eficienței energetice și aspectului casei tale. Aceste ferestre cu geam termoizolant sunt fabricate folosind tehnologia avansată oferită de brandul german REHAU, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea lor.

Unul dintre principalele avantaje ale termopanelor REHAU Synego este performanța lor izolatoare superioară. Datorită structurii sale inovatoare, aceste ferestre reduc pierderile de căldură în timpul iernii și păstrează răcoarea în interior pe perioada verilor toride. Astfel, vei resimți economii semnificative la facturile lunare pentru încălzire sau aer condiționat.

De asemenea, design-ul estetic al termopanelor REHAU Synego adaugă un plus de eleganță oricărui tip de locuințe. Indiferent dacă ai o casă tradițional sau una modernist, aceste ferestre se integrează perfect în stilul tău preferat. Poți alege dintr-o gam

Termopane REHAU Synego​

Termopane Rehau Synego

 • Adancime constructiva: 80 mm / 2 sau 3 garnituri de contact
 • Numar de camere: 7 toc si 6 cercevea
 • Izolare termica: Uf= 0,94 W/m²K
 • Izolare termica sticla : Ug= 0,6 W/m²K
  Izolare fonică: până la Rw,P = 50 dB
 • Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3
  Permeabilitatea la aer: 4 (EN 12207)
 • Armatura din otel zincat cu grosime intre 1,5-2 mm
  Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 50mm
 • Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie.

termopane REHAU Synego - Avantaje

Gama de termopane REHAU Synego oferă numeroase avantaje care le fac alegerea ideală pentru orice locuință. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor termopane este eficiența energetică sporită. Datorită profilelor din PVC de înaltă calitate și a geamurilor termoizolante, termopanele REHAU Synego asigură o izolare excelentă, reducând pierderile de căldură și economisind astfel costurile de încalzire în sezonul rece.

Un alt avantaj al acestor termopane este siguranța sporită pe care o oferă. Profilele robuste și feroneriei rezistente asigurau protecție împotriva efracțiilor, aducând un plus de liniște și confort proprietarului.

De asemenea, gama de termopane REHAU Synego este ușor de întreținut și curatat. Datorita caracteristicilor materialului PVC, acestea nu necesitau vopsire sau lacuire periodica si pot fi curatate cu usurinta cu ajutorul unei lavete umede.

Design-ul atragator reprezinta un alt punct forte al termopanelor REHAU Synego. Acest model modern si elegant poate fi adaptat oricărui stil arhitectural al casei tale, adaugand valoare estetica locuintei tale.

Paletar Culori Termopane REHAU Synego

Gama de culori oferită pentru termopane REHAU Synego este cu adevărat captivantă și diversificată, oferind o varietate infinită de opțiuni pentru a-ți potrivi gusturile și preferințele. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau vrei să adaugi un plus de culoare în locuința ta, sigur vei găsi ceea ce cauți în paletarul nostru.

Pentru cei care apreciază tonurile neutre și elegante, avem o selecție impresionantă de culori precum alb casat, crem deschis sau gri antracit. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un design minimalist sau modern, aducând luminozitate și rafinament în orice încăpere.

Dacă ești mai aventuros din punct de vedere al designului interior, poți opta pentru culorile vii și intense disponibile în paleta noastră. Roșu rubiniu, verde smarald sau albastru cobalt sunt doar câteva dintre opțiunile spectaculoase pe care le ai la dispoziție. Aceste nuante vibrante vor aduce energie pozitivă și prospețime în spațiul tău locativ.

În plus, termopanele REHAU Synego beneficiazã şi de tehnologia inovatoare Renolit®, ceea ce permite reproducerea fidelã a aspectului lemnului natural. Astfel poţi crea atmosfera caldã şi autenticã a unei case tradiţionale cu toate avantajele oferite de termopanele

Termopane REHAU culoare Mahon
Termopane REHAU culoare Nuc
Termopane REHAU culoare Stejar Auriu
Termopane REHAU culoare Stejar Inchis
Termopane REHAU culoare Wenghe
Paletar culori termopane REHAU