Logo termopane REHAU

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare: sunt un exemplu desăvârșit al tehnologiei de vârf în domeniul ferestrelor și ușilor termoizolante. Această serie inovatoare se remarcă prin stabilitatea excepțională a profilului, datorată materialului Hightech RAU-FIPRO. Acest compozit unic, care combină fibra de sticlă și PVC-ul, conferă profilelor rezistența și durabilitatea necesară pentru a face față condițiilor climatice variabile.

Eficiența energetică este o altă caracteristică cheie a gamei de termopane REHAU Culisante cu Ridicare. Datorită structurii lor avansate, aceste ferestre asigurau o izolare termicǎ excelentã, reducând pierderile de căldurǎ iarna și menţinând temperatura confortabilã în interior vara. Astfel, veți putea economisi energie și bani pe termen lung.

O mare avantaj al acestor tipuri de ferestre este versatilitatea lor în ceea ce privește tipurile de deschideri disponibile. Puteți opta pentru deschidere culisant-ridicatoare sau doar ridicarea sash-ului fărǎ nevoia unei îndepartari din cadru pentru curatare sau întreţinere mai usoara.

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare​

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare​

  • Numar de camere: 6
    Termoizolatie: Uf pana la 1,3 W/m²K
  • Izolatia fonica: pana la Rw,P = 43 dB
  • Etanseitatea la vant: pana la clasa 2 (ENV 1627)
    Permeabilitatea la aer: clasa 4 (EN 12207)
  • Etanseitatea la averse: pana la clasa 9A (EN 12208)
  • Rezistenta la vant: pana la clasa B3 (EN 12210)
  • Cu sistemul de usi culisante cu ridicare in plan paralel GENEO datorita materialului Hightech RAU-FIPRO®, obtineti valori superioare de termoizolare fara a face rabat la aspect sau la alte avantaje ca: protectia antiefractie, izolarea fonica si confort.

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare​ - Avantaje

Stabilitate exceptionala a profilelor datorita materialului Hightech RAU-FIPRO

Termopane REHAU Culisante cu Ridicare: se remarcă prin stabilitatea excepțională a profilelor, datorită utilizării materialului Hightech RAU-FIPRO. Acest material inovator și de înaltă calitate conferă ferestrelor o rezistență superioară în timp, asigurând astfel durabilitatea și funcționalitatea pe termen lung.

RAU-FIPRO este un compozit de fibră de sticlă și polimer care oferă proprietăți mecanice superioare, fiind extrem de rigid și rezistent la încovoiere. Această caracteristică face ca profilele termopanelor să fie capabile să suporte greutatea geamului cu ușurință, evitând deformările sau deteriorările în timp. Astfel, beneficiarii se pot bucura de o deschidere lină și făr

Eficienta energetica maxima

Eficiența energetică este un aspect crucial atunci când alegem termopanele pentru locuința noastră. Și nu e de mirare, având în vedere costurile tot mai ridicate ale energiei și impactul asupra mediului înconjurător. Cu gama de termopane REHAU culisante cu ridicare, beneficiați de o eficiență energetică maximă!

Secretul acestei performanțe remarcabile constă în caracteristicile tehnice inovatoare ale profilelor REHAU. Materialul hightech RAU-FIPRO conferă stabilitate excepțională acestora, ceea ce se traduce direct prin izolare termică și fonică superioară.

Paletar Culori Termopane REHAU Culisante cu Ridicare

Gama de culori oferită pentru termopane REHAU Culisante cu Ridicare este cu adevărat captivantă și diversificată, oferind o varietate infinită de opțiuni pentru a-ți potrivi gusturile și preferințele. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau vrei să adaugi un plus de culoare în locuința ta, sigur vei găsi ceea ce cauți în paletarul nostru.

Pentru cei care apreciază tonurile neutre și elegante, avem o selecție impresionantă de culori precum alb casat, crem deschis sau gri antracit. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un design minimalist sau modern, aducând luminozitate și rafinament în orice încăpere.

Dacă ești mai aventuros din punct de vedere al designului interior, poți opta pentru culorile vii și intense disponibile în paleta noastră. Roșu rubiniu, verde smarald sau albastru cobalt sunt doar câteva dintre opțiunile spectaculoase pe care le ai la dispoziție. Aceste nuante vibrante vor aduce energie pozitivă și prospețime în spațiul tău locativ.

În plus, termopanele REHAU Culisante cu Ridicare beneficiazã şi de tehnologia inovatoare Renolit®, ceea ce permite reproducerea fidelã a aspectului lemnului natural. Astfel poţi crea atmosfera caldã şi autenticã a unei case tradiţionale cu toate avantajele oferite de termopanele

Termopane REHAU culoare Mahon
Termopane REHAU culoare Nuc
Termopane REHAU culoare Stejar Auriu
Termopane REHAU culoare Stejar Inchis
Termopane REHAU culoare Wenghe
Paletar culori termopane REHAU