Logo termopane REHAU

Termopane REHAU Geneo

Termopanele REHAU Geneo: se remarcă prin tehnologia lor hightech RAU-FIPRO®, care le face să fie diferite de alte produse de pe piață. Această tehnologie inovatoare combină fibrele de sticlă și polimerii, oferind o rezistență și stabilitate superioară ferestrelor termopan.

Unul dintre avantajele majore ale gamei de termopane REHAU Geneo este durabilitatea lor excepțională. Datorită compoziției speciale a materialului RAU-FIPRO®, acestea sunt capabile să reziste în fața factorilor externi precum intemperii sau radiațiile UV, fărâmițându-și astfel durata de viață.

De asemenea, termopanele REHAU Geneo asigură un nivel ridicat al izolației fonice și termice. Materialele avansate utilizate în construcția acestora permit blocarea zgomotului exterior neplacut și menţinerea temperaturii optime în interiorul casei tale, indiferent de condițiile externe.

Termopane REHAU Geneo​

Termopane Rehau Geneo

 • Adancime constructiva: 86 mm / 3 garnituri de contact
 • Numar de camere: 6
 • Izolare termica: Uf = pana la 0,85 W/m²K
 • Izolare termica sticla : Ug = 0,6 W/m²K
 • Trei garnituri de protectie
 • Economie de energie: pana la 76% fata de ferestrele clasice
 • Material: Compozit fibre RAU-FIPRO®, garnitura coextrudata
 • Exterior: din RAU-PVC
 • Izolare fonica: pana la clasa 5 fara armare, Rw,P = 47 dB cu geam Rw = 50 dB
 • Protectie antiefractie: pana la clasa 3, pana la clasa 2 fara armare
 • Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)
 • Posibilitatea de echipare cu geam compus din trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 52mm
 • Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie.

 

termopane REHAU Geneo - Avantaje

Termopanele REHAU Geneo: reprezintă soluția ideală pentru cei care caută o combinație perfectă între design și funcționalitate. Datorită tehnologiei avansate RAU-FIPRO®, aceste termopane oferă un nivel superior de rezistența, siguranța și izolație termică.

Design-ul acestor termopane este modern și elegant, potrivindu-se perfect oricărui stil arhitectural al locuinței tale. Poți alege dintr-o gamă variată de culori, texturi și modele pentru a crea un aspect unic și personalizat pentru ferestrele tale.

Unul dintre principalele avantaje ale gamei de termopane REHAU Geneo este eficiența energetică ridicată. Datorită sistemului avansat de profile cu șase camere izolate termic, acestea reduc pierderile energetice în mod semnificativ, asigurând astfel o climatizare optimă în interiorul casei tale pe tot parcursul anului. Astfel vei economisi bani la facturile lunare de încalzire sau răcire!

De asemenea, beneficiezi de o protecție ridicată împotriva zgomotului exterior datorit căptușelii speciale antifonice integrate în profilurile termopanelor REHAU Geneo. Astfel poți avea parte de liniște totalǎ chiar dacǎ locuinţele se aflã în zone aglomerate sau frecventate intens.

Eficiență Energetica

Eficienta energetica este un aspect deosebit de important atunci cand vine vorba despre gama de termopane REHAU Geneo. Aceste ferestre cu geam termopan sunt concepute pentru a asigura o izolare superioara, astfel incat sa reduca pierderile de caldura din locuinta si sa mentina temperatura interioara constanta.

Unul dintre principalele avantaje ale termopanelor REHAU Geneo in ceea ce priveste eficienta energetica este materialul folosit la fabricarea profilului, RAU-FIPRO®. Acest material revolutionar ofera o rezistenta sporita impotriva transferului de caldura si o stabilitate excelenta pe termen lung.

De asemenea, design-ul termopanelor Geneo contribuie la cresterea eficientei energetice. Profilurile sunt dotate cu multiple camere de aer care actioneaza ca bariere suplimentare impotriva scurgerilor de caldura sau frig. De asemenea, aceste camere izolante reduc zgomotul provenit din exterior, asigurand un confort acustic ridicat.

Geamurile utilizate in gama de termopane REHAU Geneo sunt special concepute pentru a imbunatati performanta energetică. Ele pot fi echipate cu sticle speciale care filtreaza radiatiile solare și reduce pierderile de căldură în sezonul rece sau excesele de căldură în timpul verii.

Paletar Culori Termopane REHAU Geneo

Gama de culori oferită pentru termopane REHAU Geneo este cu adevărat captivantă și diversificată, oferind o varietate infinită de opțiuni pentru a-ți potrivi gusturile și preferințele. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau vrei să adaugi un plus de culoare în locuința ta, sigur vei găsi ceea ce cauți în paletarul nostru.

Pentru cei care apreciază tonurile neutre și elegante, avem o selecție impresionantă de culori precum alb casat, crem deschis sau gri antracit. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un design minimalist sau modern, aducând luminozitate și rafinament în orice încăpere.

Dacă ești mai aventuros din punct de vedere al designului interior, poți opta pentru culorile vii și intense disponibile în paleta noastră. Roșu rubiniu, verde smarald sau albastru cobalt sunt doar câteva dintre opțiunile spectaculoase pe care le ai la dispoziție. Aceste nuante vibrante vor aduce energie pozitivă și prospețime în spațiul tău locativ.

În plus, termopanele REHAU Geneo beneficiazã şi de tehnologia inovatoare Renolit®, ceea ce permite reproducerea fidelã a aspectului lemnului natural. Astfel poţi crea atmosfera caldã şi autenticã a unei case tradiţionale cu toate avantajele oferite de termopanele

Termopane REHAU culoare Mahon
Termopane REHAU culoare Nuc
Termopane REHAU culoare Stejar Auriu
Termopane REHAU culoare Stejar Inchis
Termopane REHAU culoare Wenghe
Paletar culori termopane REHAU