Logo termopane REHAU

Termopane REHAU Brillant Design 70

Această soluție modernă și elegantă combina performanța termică de ultimă generație cu un design atragator. Dacă vrei să transformi aspectul casei tale și în același timp să reduci pierderile energetice, atunci aceste termopane sunt alegerea perfectă pentru tine! În acest articol, vom explora toate caracteristicile și avantajele oferite de Termopanele REHAU Brillant Design 70.

Termopanele REHAU Brillant Design 70 sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine performanța termică superioară cu un design modern și elegant. Acestea sunt fabricate din profile de înaltă calitate, asigurând astfel durabilitate și rezistență pe termen lung.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestor termopane este sistemul avansat de izolare termică. Profilurile de termopane REHAU Brillant Design 70 utilizează tehnologia inovatoare Rau-Fipro, care oferă o conductivitate termică redusă și minimizează pierderile energetice. Acest lucru va duce la reducerea costurilor de încalzire iarna și a celor de răcire vara, aducându-ți astfel economii semnificative pe termen lung.

În ceea ce privește designul, Termopanele REHAU Brillant Design 70 se evidențiază prin eleganța lor simplistă și liniile curate. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele tale estetice, fiind disponibile într-o gamă variată de culori și finisaje.

Termopane REHAU Brillant Design 70​

Termopane REHAU BRILLANT DESIGN 70

 • Adancime constructiva: 70 mm / 2 garnituri de contact
 • Numar de camere: 5
 • Izolare termica: Uf= 1,1 W/m²K
 • Izolare termica sticla : Ug= 0,8 W/m²K ( recomandat )
 • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 4 ( 40 dB )
 • Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4
 • Armatura din otel zincat cu grosime intre 1,5-2 mm
 • Economie de energie: până la 56% (baza de comparaţie: ferestre de lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)
 • Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 40mm
 • Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

termopane REHAU Brillant Design 70 - Avantaje

Gama de termopane REHAU Brillant Design 70 este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să își înfrumusețeze locuința și să beneficieze de avantajele termopanelor moderne. Această serie de ferestre și uși oferă un design elegant și performanțe superioare, satisfacând cele mai exigente cerințe ale clienților.

Avantajul principal al termopanelor REHAU Brillant Design 70 este eficiența energetică sporită. Datorită structurii sale inovatoare, aceste ferestre asigură o izolație termică excelentă, reducând pierderile de căldură din interiorul casei. Astfel, veți avea parte de un confort termic optim pe tot parcursul anului și veți reduce semnificativ costurile cu încalzirea sau răcirea locuinței.

De asemenea, ferestrele din gama termopane REHAU Brillant Design 70 oferă o bună izolație acustică, reducerea zgomotelor de afara și asigurarea confortului dvs. Deasemenea, această serie de termopane are rezistență sporită la intemperii și prezinta un grad ridicat de siguranță. Elementele sale anti-efracție vor proteja fatada casei dvs., iar profilul special al geamului securizează interiorul.

Paletar Culori Termopane REHAU Brillant Design 70

Gama de culori oferită pentru termopane REHAU Brillant Design 70 este cu adevărat captivantă și diversificată, oferind o varietate infinită de opțiuni pentru a-ți potrivi gusturile și preferințele. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau vrei să adaugi un plus de culoare în locuința ta, sigur vei găsi ceea ce cauți în paletarul nostru.

Pentru cei care apreciază tonurile neutre și elegante, avem o selecție impresionantă de culori precum alb casat, crem deschis sau gri antracit. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un design minimalist sau modern, aducând luminozitate și rafinament în orice încăpere.

Dacă ești mai aventuros din punct de vedere al designului interior, poți opta pentru culorile vii și intense disponibile în paleta noastră. Roșu rubiniu, verde smarald sau albastru cobalt sunt doar câteva dintre opțiunile spectaculoase pe care le ai la dispoziție. Aceste nuante vibrante vor aduce energie pozitivă și prospețime în spațiul tău locativ.

În plus, termopanele REHAU Brillant Design 70 beneficiazã şi de tehnologia inovatoare Renolit®, ceea ce permite reproducerea fidelã a aspectului lemnului natural. Astfel poţi crea atmosfera caldã şi autenticã a unei case tradiţionale cu toate avantajele oferite de termopanele

Termopane REHAU culoare Mahon
Termopane REHAU culoare Nuc
Termopane REHAU culoare Stejar Auriu
Termopane REHAU culoare Stejar Inchis
Termopane REHAU culoare Wenghe
Paletar culori termopane REHAU