Logo termopane REHAU

Termopane REHAU Euro Design 70

Gama de termopane REHAU Euro Design 70 reprezintă o alegere de încredere pentru oricine dorește să își îmbunătățească confortul și eficiența energetică a locuinței lor. Aceste termopane sunt fabricate din profile PVC de cea mai înaltă calitate, oferindu-vă o combinație perfect echilibrată între design elegant și performanțe excelente.

Un aspect remarcabil al acestor termopane este sistemul lor avansat de izolare termică. Datorită structurii sale cu camere multiple și a utilizarii unui geam triplu sau dublu stratificat, acestea asigură o izolare excelentã, reducând pierderile de căldurã și economisind energie.

Mai mult decât atât, termopanele REHAU Euro Design 70 sunt proiectate astfel încât să ofere protecție sporitã impotriva zgomotului exterior. Fie că locuiți lângã o stradã aglomerată sau în apropierea unei zone industriale, veți aprecia beneficiile aduse de aceast sistem avansat care vizează reducerea nivelului sonor intruziv.

Design-ul elegant este un alt punct forte al acestor termopane. Profilele subtiri permit maximizarea suprafeţei vitrate şi crearea unei estetici pline de rafinament şi eleganţǎ. Astfel, lumina naturalǎ pǎtrunde generoasǎ în interiorul casei dumneavoastrǎ, oferindu-vǎ un mediu cald și luminos

Termopane Rehau Euro Design 70

Termopane REHAU Euro Design 70​

 • Adancime constructiva: 70 mm / 2 garnituri de contact
 • Numar camere: 5 camere
 • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K
 • Izolare termica sticla : Ug= 0,8 W/m²K ( recomandat )
 • Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5
 • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C
 • Armatura din otel zincat cu grosime intre 1,5-2 mm
 • Economie de energie: până la 56% (baza de comparaţie: ferestre de lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)
 • Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 40mm
 • Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

Termopane REHAU Euro Design 70 - Avantaje

Ferestrele din gama termopane REHAU Euro Design 70 vin cu o multitudine de avantaje care le fac alegerea ideală pentru orice locuință. Iată câteva dintre ele:

 • Izolare termică și fonică excelentă: Datorită profilului din PVC cu multiple camere și geamurilor termoizolante, ferestrele REHAU Euro Design 70 asigură o izolare termică superioară, reducând astfel pierderea de căldură în timpul sezonului rece și protejând împotriva penei de vânt sau a zgomotului exterior.
 • Energie eficienta: Folosind ferestrele din gama termopane REHAU Euro Design 70 veți avea parte de un consum mai redus de energie pentru încalzirea sau răcirea locuinței dvs., ceea ce poate duce la economii considerabile pe termen lung.
 • Siguranța casei tale: Ferestrele REHAU sunt proiectate să ofere siguranța necesară pentru a asigura integritatea locuinței dvs. Acestea sunt prevăzute cu bare de siguranță, și fiecare unitate este testată în mod individual pentru a se asigura că rămâne închisă și sigură.
 • Durabilitate: Profilul din PVC al termopane REHAU Euro Design 70 este rezistent la coroziune și la deteriorarea chimică, deci aceste ferestre nu se vor deteriora sau rugini niciodată. De asemenea, aceste ferestre au obtinut un scor ridicat la testele de rezistenta la intemperii si au fost testate in conditii dure de mediu.
 • Calitate: Ferestrele termopan REHAU Euro Design 70 sunt fabricate din materiale superioare si sunt proiectate sa ofere durabilitate si performanta optima.
 • Design modern: Ferestrele REHAU oferă o varietate de stiluri și culori, astfel încât să se potrivească cu orice decor interior sau exterior. Acestea au un profil subtire si design minimalist, care va adauga un plus de valoare casei tale.

Paletar Culori Termopane REHAU Euro Design 70

Gama de culori oferită pentru termopane REHAU Euro Design 70 este cu adevărat captivantă și diversificată, oferind o varietate infinită de opțiuni pentru a-ți potrivi gusturile și preferințele. Indiferent dacă îți dorești o nuanță clasică și elegantă sau vrei să adaugi un plus de culoare în locuința ta, sigur vei găsi ceea ce cauți în paletarul nostru.

Pentru cei care apreciază tonurile neutre și elegante, avem o selecție impresionantă de culori precum alb casat, crem deschis sau gri antracit. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru un design minimalist sau modern, aducând luminozitate și rafinament în orice încăpere.

Dacă ești mai aventuros din punct de vedere al designului interior, poți opta pentru culorile vii și intense disponibile în paleta noastră. Roșu rubiniu, verde smarald sau albastru cobalt sunt doar câteva dintre opțiunile spectaculoase pe care le ai la dispoziție. Aceste nuante vibrante vor aduce energie pozitivă și prospețime în spațiul tău locativ.

În plus, termopanele REHAU Euro Design 70 beneficiazã şi de tehnologia inovatoare Renolit®, ceea ce permite reproducerea fidelã a aspectului lemnului natural. Astfel poţi crea atmosfera caldã şi autenticã a unei case tradiţionale cu toate avantajele oferite de termopanele

Termopane REHAU culoare Mahon
Termopane REHAU culoare Nuc
Termopane REHAU culoare Stejar Auriu
Termopane REHAU culoare Stejar Inchis
Termopane REHAU culoare Wenghe
Paletar culori termopane REHAU